Servicii de paza si aparare obiective

Societatea comerciala EUROGUARD INTERNATIONAL PROFESSIONAL SERVICES S.R.L. societate 100% romaneasca isi desfasoara activitatea in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, precum si a celorlalte prevederi legale in vigoare la domeniile specifice de activitate si este autorizata in acest sens de catre Inspectoratul General al Politiei – Directia Politiei de Ordine Publica.

Activitatea de specialitate a societatii este compatibila cu orice tip de obiectiv (sedii si resedinte ministeriale, bancare, personalitati politice sau culturale, societati industriale, turistice sau culturale, centre comerciale, baze sportive, resedinte private etc.).

Pentru ca dumneavoastra sa nu fiti afectati de evenimente nedorite de tipul atacurilor la persoana, talhariilor sau amenintarilor directe de orice natura, spargerilor, furturilor, incendiilor etc. si sa va concentrati neperturbati atentia asupra activitatilor profesionale sau recreative, S.C. EUROGUARD INTERNATIONAL PROFESSIONAL SERVICES S.R.L., va asigura la un inalt nivel calitativ, urmatoarele prestatii:
paza si supraveghere, consiliere in regim permanent, gardare persoane, securitate la evenimente, sisteme de securitate, proiectare si instalare, mentenanta si service, interventie rapida.

masini de interventie

uniforma pentru agentI

echipaje de interventie rapida