MENTENANTA SI SERVICE

service

Buna functionare a sistemelor de securitate reprezinta o conditie obligatorie pentru garantarea nivelului de siguranta proiectat. In acest sens, prin intermediul serviciilor de mentenanta beneficiati de interventii preventive si de intretinere asupra sistemelor de securitate menite sa va ofere garantia functionarii corecte si linistea de care aveti nevoie.

Obiectivul politicii in domeniul calitatii include intretinerea si buna functionare a sistemelor de securitate prin intermediul carora se efectueaza activitatile de monitorizare.

Orice sistem sau echipament, indiferent de cost si fiabilitate, poate da erori sau se poate defecta. Un astfel de neajuns este un risc major deoarece siguranta nu mai este reala ci aparenta si prin aceasta se amplifica vulnerabilitatea. Pentru a evita astfel de situatii, monitorizam indeaproape sistemele aflate in exploatare, efectuam teste periodice automate prin intermediul capabilitatilor dispeceratului precum si interventii preventive (mentenanta) si corective (service). Functionarea corecta si in parametrii optimi ai oricarui sistem de securitate este garantata tuturor clientilor nostri.

La ora actuala tehnologia este un domeniu in care noutatile apar permanent, iar pentru a putea asigura clientilor nostri cele mai performante sisteme, suntem mereu dispusi sa actualizam cunostintele din Departamentul Tehnic pentru ca toate impedimentele ce pot aparea in exploatarea sistemelor sa fie rezolvate in cel mai scurt timp posibil, fara probleme ulterioare pentru beneficiar.